A BLOG SITE OF QISTINA ZAINI HAMZAH!

TENTANG AKU...

My photo
hate rules, love friends, love food!, Malay...

Monday, November 30, 2009

Form 6 Balik...

well lamenye x memblog..
sibuk sangat dengan kerja sekolah form6 yang banyak
paling stress bila ahli kumpulan sendiri susah nak bagi kerjasama banyak mengelat
dengan alasan nak pergi kenduri kawin la whatever lah
susah sangat ker nak bagi comitment kat satu benda?
bukan susah sangat pun...
well kenape aku bengang sangat?
sebab kerja sejarah 2 tu lah..
ahli group susah sangat nak bagi komitmen macam2 alasan "pandai"
yang dorang bagi nak tangguhkan keje...
kalau berdating 24 jam boleh.... hurmmmm
kalau boleh keje tu aku nak siapkan cepat senang aku nak hantar kat MrS...
kalau kena reject pun sure sempat lagi nak buat balik...
memangla due date still ade sebulan lagi tapi kalu tak sempat hanta camne?
parah den...

hope keje 2 tak kena reject lagi....

1 comment:

lkc_lai said...

I hate form 6....perlu ke kita belajar form 6?